Update MET foto's (zoals beloofd)

Dag lieve vrienden, familie, kennissen en voorbijgangers! Wat leuk dat jullie met ons meelezen 💛

De afgelopen drie weken zijn echt voorbij gevlogen, zoef zoef. Deze weken stonden in het teken van de laatste loodjes van het opruimwerk (zie hiernaast badkamer poetsen, leukste klusje van alles... Gek dat ik daar geen hulp voor kon vinden...). Zo ook de fantastische tuin (leuk zo een lekker grote tuin, vooral als je hem op moet ruimen 😆 bijkomend voordeel: daar kunnen we nog wel een paar keer fijn in bbqen en een afscheids- en bruiloftsfeestje in geven als Corona ons toestemming geeft), David zijn studie, nog meer poetswerk, nog net twee bezoeken bij vrienden kunnen doen voor de aanscherping van de regels en het wakker blijven. 

Want deze weken waren inclusief korte nachten, gelukkig ook een paar langere nachten dus het is precies voldoende in balans gebleven om geen zenuwinzinking te krijgen. (de vermoeidheidstranen en onzekerheden of ik het wel goed doe als mama daar gelaten) Dat zijn overigens maar momenten, want overdag is Mirre zo een ontzettend vrolijk en op onderzoek gaand (schrijf je dat zo @mijn tekstueel sterke vriendinnen) kind, dat je instant smelt 😍 De ontwikkeling gaat nu super snel, ze oefent/fitnesst/yoga't (same here qua Dikke van Dalen) de hele dag (en dus nacht) om het maar voor elkaar te krijgen dat ze zelf kan gaan staan. Dat is nog niet gelukt dus. Wel met behulp van de spijltjes van haar bedje trouwens, dus ja het bedje is intussen verlaagd. Zie foto. 

Over foto's gesproken! Vandaag is de fotograaf in opdracht van onze makelaar langs geweest en dus is de eerste echte horde genomen! Wat een heftige weken zeg dat toewerken naar foto's voor de verkoop... Maar hé, wat hebben wij eigenlijk een ruim huis 😉 Tijdens het WEER boenen in de badkamer vanmorgen riep ik nog luidkeels naar de schoonmaak hulpploeg beneden (hele kleine hulpploeg natuurlijk, want maximaal 1 gasttttt): "ik zou zo weer verliefd worden op dit huis!" Wat een hel om dit te verlaten. Echter als ik dan denk aan ons toekomstige huis... Dan is deze gedachte snel verdreven. 

Oh ja en die administratieve voorbereiding. Die gaat echt even oké. We bezochten, bepakt en bezakt met paspoorten en al, een Handelsbanken in Nederland om onze identiteit te bevestigen en met stempels onze aanmelding bij de Zweedse Handelsbanken te beëdigen. En ja hoor, we zijn geaccepteerd als klanten! (en dat zonder Zweeds persoonsnummer, wat overigens dus nogal fijn is, want om dit nummer te krijgen moet je een bedrijf hebben en om een bedrijf te hebben moet je een bankrekening hebben en om een bankrekening te hebben moet je eigenlijk een Zweeds persoonsnummer hebben. Tja hé, daar gaat iets niet goed! Gelukkig hebben we de cirkel doorbroken met wat 'lullen als brugman' aan de telefoon en wat hulp van de lokale huidige eigenaren) De volgende stap is dus het daadwerkelijk openen van de bankrekening en dan onze aanmelding bij de Zweedse Kamer van Koophandel op te sturen. 

Nu krijgen we weer een beetje ruimte in de avonden en kan ik weer wat vaker een yoga lesje volgen (met Banjer als gezelschap, zie foto). 
En ben ik begonnen aan mijn Zweedse lessen via een appje. Nog niet echt officiële lessen dus, maar in ieder geval goed genoeg om mee te beginnen voor nu. Dat loopt dan nu wel even spaak omdat ik deze blog aan het typen ben... Afronden dus maar. 

Voor deze keer niet al te veel geklets, maar wel met wat foto's. Die spreken boekdelen. Enne, meer nieuws zodra we de bezichtigingen achter de rug hebben!











Reacties

  1. Die tekstueel sterke vriendinnen snappen zonder correcties ook heel goed wat je bedoelt hoor :)
    Leuk weer een update te zien op de blog! En tja, die badkamer poetsen is niet leuk.. Maar nu lekker genieten dat ie blinkt!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. 🤣😘 #alleenmaarliefde en idd genieten! Ps ik mag er wel aan wennen want zal in de toekomst regelmatiger badkamers poetsen 💪

      Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Sommar 2022 + vooruitblik winter

Winter update! (inmiddels is de lente begonnen 😎)

Bestemming Bekend